fbpx

2021 Ingyen adatvédelem és ÁSZF webshophoz / weboldalhoz

Ha kíváncsi vagy, hogyan spórolhatsz meg több százezer forintot az induló, vagy meglévő vállalkozásodnak, ezt a cikket érdemes lesz elolvasnod!

 

Weboldal készítőként nagyon sokszor tapasztaljuk azt, hogy ügyfeleink nem rendelkeznek adatkezelési tájékoztatóval, általános szerződési feltételek papírokkal (ÁSZF), illetve egyéb webshop és weboldal jogi dokumentumokkal. Sokszor kérnek tőlünk ez ügyben segítséget, de sajnos mi jogi tanácsot nem adhatunk, így egészen idáig azt javasoltuk, hogy fáradjanak el egy ügyvédhez, aki majd megírja nekik. A legtöbb ügyfelünk sajnos nem engedhette meg magának azt, hogy több százezer forintot költsön egy ügyvédnél egy induló vállalkozás jogi dokumentumaira.

 

Most viszont végre találtunk egy megoldást, amely bombabiztos jogi alapokat ad a weboldaladnak, vagy webshopodnak, akármilyen témában tevékenykedsz is, és ami a legszebb az egészben, hogy 100%-ig INGYENES, egy forintot sem kell fizetned érte.

 

Mik is ezek a jogi dokumentumok, és miért fontosak?

 

Biztosan tudjátok, hogy vannak bizonyos jogi feltételek, melyeknek egy weboldal eleget kell tegyen. Ezt sok kezdő vállalkozó nem tudja, és sok weboldal készítő cég elfelejti tájékoztatni az ügyfeleit erről.

 

Ilyen például az EU-n belüli kötelező süti tájékoztató és adatvédelem, adatkezelési tájékoztató. 

 

Egy webshop (e-commerce) esetében ez a csomag bővül egy Általános szerződési feltételekkel (ÁSZF), illetve érdemes a különböző elállási, panaszkezelési, szavatossági papírokat is beszerezni, ha később nem szeretnénk megütni a bokánkat.

Ingyen ÁSZF ? Ingyenes adatkezelési útmutató?

Szerencsére a fent említett problémákra mind nyújtunk megoldást.

 

 

Hogyan szerezhetem meg ingyen a dokumentumokat?

 

Tudjuk, hogy mindenki ezért érkezett, így nem is húzzuk tovább a mézesmadzagot.

Megjelent Magyarországon egy megoldás, arra, hogy minden vállalkozó INGYENESEN hozzájuthasson a teljes dokumentum csomaghoz. Ez nem más, mint a Dr. Webshop Klub, amelyet Dr. Ormós Zoltán alapított, aki egy kifejezetten weboldalakra specializálódott ügyvéd, és az E-commerce Hungary volt elnöke.

 

A Dr. Webshop klub azért jött létre, hogy felkészítse a magyar webshop tulajdonosokat jogilag.
A klubba történő jelentkezés ingyenes. A jelentkezést követően minden klubtag kap egy teljes dokumentumcsomagot, amely a jelenlegi törvényeknek teljes mértékben megfelel és ingyenesen felhasználható korlátlan mennyiségben. A jogi iratokat úgy szerkesztették meg, hogy teljes jogi megfelelőség mellett, a webshop tulajdonos érdekeit tartja elsőszámú prioritásnak.

 

Dr Webshop Klub
A Dr. Webshop Klub dokumentumtára


A klubtagok ingyen részt vehetnek rendszeresen megszervezett webináriumokon, ahol egy szakértő pontról pontra elmagyarázza a dokumentumokat, így a felhasználó klubtagok teljesen felkészültek lesznek és nem érheti őket jogi meglepetés.


A dokumentumcsomag folyamatosan bővül és változik, így minden körülmények között fedezve vannak a klubtagok.

 

Ha szeretnél te is klubtag lenni, nincs más dolgod, mint ellátogatni a Dr. Webshop Klub hivatalos oldalára az alábbi linken (a regisztráció húsz másodpercet vesz igénybe, és teljes mértékben ingyenes):

 

https://www.ormosnet.hu/drwebshop.html

 

Dr. Webshop Klub ajánló

 

Mi magunk is büszke tagjai vagyunk a klubnak, hiszen számunkra is fontos, hogy képbe legyünk a jelenlegi jogi elvárásokat illetőleg. Ügyfeleinknek és olvasóinknak is bátran ajánljuk, hogy csatlakozzanak, hiszen vesztenivalójuk nincs.

 

További linkek:

A Dr. webshop klub facebook csoportja, ahol értesülhetsz az új ingyenes webináriumokról, illetve beszélgethetsz a többi taggal:
https://www.facebook.com/groups/3522182197882061


Jogi tanácsadás:
https://www.ormosnet.hu/

 

Reméljük tudtunk segíteni visszafogni a kezdeti kiadásokat, vagy fejleszteni a régi, elavult, saját kezűleg írt dokumentumokat.

Te már letöltötted az ingyen ÁSZF -et? Írd meg nekünk kommentben!


Ha szeretnél még hasonló marketing és vállalkozás tippeket, trükköket, híreket megtudni, iratkozz fel a hírlevelünkre, melyet a lap alján találsz, garantáltan nem bánod meg!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Neked ajánljuk:

mennyi ido alatt keszul el egy weboldal

Mennyi idő alatt készül el egy weboldal?

Biztos sokatoknak volt már rossz tapasztalata weboldalkészítőkkel kapcsolatban. Amikor nem lehet elérni a webdesignert vagy a programozót, pedig ti időben elküldtétek a szükséges anyagot, és

Ingyenes weboldal állapotfelmérés!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és részesülj az Apex Club akciókból, ajánlatokból és INGYENES oktató anyagainkból!