fbpx

Mennyi idő alatt készül el egy weboldal?

mennyi ido alatt keszul el egy weboldal

Biztos sokatoknak volt már rossz tapasztalata weboldalkészítőkkel kapcsolatban. Amikor nem lehet elérni a webdesignert vagy a programozót, pedig ti időben elküldtétek a szükséges anyagot, és jövő héten indítani terveznétek rég megálmodott vállalkozásotokat…

 

Éppen ezért fontos tisztázni, mennyi idő alatt is készül el egy weboldal!

 

Mitől is függ a weboldal elkészülésének a sebessége?

Legfőképp az ügyféllel történő sikeres együttműködés és egyeztetések a weboldal gyors megvalósításának a kulcsa.

 

Szedjük is itt 2 részre a témát!

 

  1. Meglévő weboldal átalakítása, újraépítése

Meglévő weboldalak átalakítása, illetve újraépítése gyorsabb folyamat, mint egy teljesen új, friss ötletet megvalósítani. Ebben az esetben már rendelkezel tárhellyel és domain névvel, így ezzel sem telik az idő. Meglévő oldal átalakítása esetében feltételezzük, hogy van olyan része a honlapodnak, ami a céged arculatával megegyezik, így csak bizonyos részeket kell alakítani, cserélni, hozzájuk igazítani. Abban az esetben, ha teljes újjáépítés van tervben, előzetesen a legtöbben már kigondolták, mit és hogyan szeretnének az új weboldalukon megvalósítani, van a korábbi oldalukhoz viszonyítási alapuk.

Létezik olyan eset is, amikor nem elégedett az ügyfél a meglévő oldalával, de nincs konkrét ötlete, hogyan lehetne 2002 utáni szintre emelni.

Ne keseredj el, ebben is állunk rendelkezésedre!

 

  1. Új weboldal létrehozása

Új weboldalak építése esetében valamivel hosszabb folyamatot igényel, mint egy meglévő weboldalt átalakítani. A különbség, amennyiben valaki weboldal átalakításon, újraépítésen gondolkozik, hogy ők valamivel nem voltak elégedettek a korábbi honlapukkal, így jó eséllyel azt is tudják, mit és hogyan szeretnének változtatni a jövőben.

Ahhoz, hogy sikeresen elinduljunk a weboldal felépítésében, szükség van arra, hogy tudjátok a weboldal célját, tartalmát, színeket, képeket, amelyekkel dolgozni szeretnénk a jövőben.

Amennyiben ezek nincsenek meg, az sem probléma, ugyanis segítünk tanácsadással az arculat, weboldal felépítés kialakítását illetően, de ebben az esetben ez több időt vesz igénybe.

 

Jelentős előny a közös munka megkezdésekor, ha már vannak konkrét elképzeléseitek.

 

Tudjuk, a konkrét időre vagytok kíváncsiak.

 

Amennyiben megvan a weboldallal kapcsolatos ötlet, és tudunk is rendszeresen egyeztetni, úgy 2 héten belül el szokott készülni a tervezett weboldal!

 

Ha saját weboldalon gondolkodsz, de még nem tetted meg az első lépést, akkor tekintsd meg a jelenlegi ajánlatainkat itt! Garantált eredmények rövid határidőn belül!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Neked ajánljuk:

2021 legmenőbb design trendjei!

Elhoztunk nektek a 2021-es évből néhány menő design trendet, amely arculat, illetve weboldal kialakításában nagyon jó választás lehet. Főképp weboldalakra fogunk fókuszálni, de bármilyen webes területen

Ingyenes weboldal állapotfelmérés!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és részesülj az Apex Club akciókból, ajánlatokból és INGYENES oktató anyagainkból!