Olvass bővebben a folyamatról:

Az Apex Gold Marketing Solutions által nyújtott szolgáltatások:

Cégünk fő profilja, hogy ügyfeleinknek segítsük kialakítani az online és offline marketingjét, ezáltal több idejük marad vállalkozásaik egyéb területeinek fejlesztésére.

Ide tartozik a social media marketing, a weboldal és webshop készítés, az email marketing, fizetett hirdetések kezelése, marketing kampányok tervezése és kivitelezése, arculat kialakítás, az elért eredményekről statisztika felállítása és elemzése, marketing tanácsadás, illetve reklámfotózás és videóforgatás a szükséges utómunkákkal.

Leginkább Budapest, Pécs, Szekszárd, Siófok , és ezek vonzáskörzetében dolgozunk, de szívesen várjuk ügyfeleink jelentkezését Magyarország bármelyik pontjáról.

Ismerd meg szolgáltatásainkat részletesen mielőtt meghozod döntésed!

 
Weboldal készítés

Az online jelenlét legfontosabb központi eleme és alapköve a saját weboldal.

A weboldalhoz szükséges domaint és hostingot cégünk segíti intézni, amihez biztosítunk SSL Protectiont, így weboldalad garantáltan biztonságos lesz mások és a keresőmotorok számára.

Az általunk készített weboldalak, teljesen egyedileg testre szabhatóak, letisztult modern designnal rendelkeznek és különböző dinamikus elemekkel bővíthetőek.

A weboldalak reszponzív paraméterekkel készülnek, így telefonon és tableten is teljes mértékben jól fognak mutatni és funkcionálni.

Tartalmazhat a weboldal portfóliót, időpont foglalási rendszert, blogot, webshopot, vagy bármit, melyre a vállalkozásodnak szüksége lehet. Minden menüpont és tartalom egyedi igény szerint lesz kialakítva.

A webshopban biztosítjuk a termékkategóriák kialakítását, a termékek felvitelét és beárazását, az adóbeállításokat, valamint a különböző szállítási és fizetési módokat.

A szállítási módokhoz tartozik a különböző futárszolgálatok által biztosított szállítások, legyen szó GLS-ről, Csomagpont-ról, DPD-ről, vagy egyéb szolgáltatóról.

Fizetési módok esetében biztosítunk közvetlen átutalást, utánvétet, Paypal-os és bankkártyás fizetést, valamint személyes átvételt.

Oldalaink optimalizálva vannak a keresőmotorok algoritmusához, így feljebb kerülhetsz a keresési eredményekben a versenytársaiddal szemben.

 
Social Media

A közösségi médiában való részvétel fontosabb, mint gondolnád. Segítünk tartani kapcsolatot ügyfeleiddel minden lehetséges ponton. Személyre szabott közösségi média kampányokkal építheted céged image-ét, interakcióba léphetsz ügyfeleiddel, valamint ösztönözheted őket vásárlásra.

Legyen szó Facebookról, Instagramról, YouTube-ról, LinkedIn-ről, vagy egyéb médiumról, az eredmények garantáltak lesznek.

 
SEO

A “SEO”, avagy a keresőmotor optimalizálás több fázisból áll. Az általunk készített weboldalak tartalmazzák az On-page SEO-t, azaz az oldalon elvégezhető optimalizálásokat, ámbár az algoritmusnak megfelelni nem egyszerű feladat. Szükséged lesz a weboldaladtól független intézkedésekre, ezeket gyűjtőnéven Off-page SEO-nak nevezzük.

Ezek közé tartozik vállalkozásod felhelyezése a térképre, a rangsorban elfoglalt pozíciód javítása, illetve termékeid / szolgáltatásaid eljuttatása potenciális ügyfeleihez.

 
SEM

A SEM, azaz Search Engine Marketing (keresőmarketing) a SEO kiegészítésére szolgál. Ezek előre megtervezett fizetett hirdetési kampányok, melyeknek köszönhetően eljuthatsz specifikusan célzott demográfiákhoz. A potenciális ügyfelekkel való kapcsolatba lépés legeffektívebb metódusa,  az adatok folyamatos elemzése, következtetések levonása, és a hirdetések finomhangolása szükséges ahhoz, hogy a maximumot hozhassuk ki reklámjainkból.

 
E-mail marketing

Hírlevelet küldenél meglévő ügyfeleidnek? Visszacsábítanád egy kedvezménnyel azokat, akik webshopodban otthagyták a telepakolt bevásárló kosarat?

Az e-mail marketing a megfelelő megoldás. Tartsd fenn a kapcsolatot regisztrált ügyfeleiddel, ajándékozd meg őket kuponokkal, értesítse őket a jelenlegi kedvezményekről!

Automatizált üzenetekkel köszönd meg a regisztrációt, vásárlást, feliratkozást!

 
Elemzés és statisztika

Ismerd meg a célközönségedet! Elgondolkodtál már valaha azon, vajon vásárlóid hány százaléka nő? Pontosan milyen korosztályt is érdekel leginkább a terméked? Vásárlóidnak milyen egyéb érdeklődési körei vannak?

Mi erről részletes statisztikát állítunk fel, melyet aprólékos elemzés követ, így a jövőbeli marketing kampányokat tökéletesen az Te ügyfeleidre tudunk szabni.

 
Fotó és videó

Termékfotókat készítenél az új webshopodba? Videó formában mutatnád be konditermében az új gépeket? Megosztanád vendégeiddel, hogyan is készíti az olasz szakács a különleges tésztákat?

 
Marketing tanácsadás

Miután felvetted velünk a kapcsolatot, egy személyes találkozó keretein belül kikérheted véleményünket vállalkozásodnak marketingjével kapcsolatban, legyen szó online vagy offline marketingről, mindenben igyekszünk olyan tanácsokkal ellátni , amivel elősegíthetjük vállalkozásodnak fejlődését.

 
Az együttműködés folyamata:

Célunk a hosszú, vagy rövid távú együttműködés kialakítása, így nálunk megtalálható bármilyen üzleti cél megvalósítására optimális szolgáltatás, legyen szó egyszeri weboldal gyártásról, arculattervezésről, keresőoptimalizálásról vagy havidíjas csomagról, mely hosszú távon garantálja cége teljes körű fejlődését.

Az Apex Gold Marketing Solutions-nél úgy hisszük, hogy minden ügyfelünk egyedi, és különleges, ezért minden partnerünk esetében egyéni megállapodás értelmében járunk el, melyben természetesen figyelembe vesszük a vállalkozás jellegét, nagyságát, igényeit.

Partnereink számára 100%-ban egyedi árajánlatot adunk, így piacvezető áron vagyunk képesek mindkét fél számára optimális körülményeket teremteni.

Amennyiben érdekelnek szolgáltatásaink, ezáltal ajánlatkéréssel, egyéb kérdéssel fordulsz hozzánk, kérjük használd a kapcsolati űrlapot, vagy az apexgoldmarketing@gmail.com e-mail címet.

Szíveskedj kitölteni az űrlapot pontosan. Ezt követően felvesszük Veled a kapcsolatot, ingyenes konzultációban részesítünk, akár online, akár személyes találkozó formájában, melynek keretei között felvesszük az adataidat, elképzeléseidet, terveidet, így üzleti céljaidnak megfelelő szolgáltatást tudunk ajánlani.

Ajánlatunk tartalmazni fogja a szolgáltatás pontos kimenetelét, árát, valamint időigényét.

Az általunk gyártott weboldalak bármikor módosíthatóak, bővíthetőek, átalakíthatóak. 

A weboldal gyártásának anyagi költségei is vannak, mely a weboldal komplexitása függvényében változik, ezúton a vevő köteles egy bizonyos összeget (erről természetesen a folyamat megkezdése előtt részletesen tájékoztatjuk) előleg formájában kifizetni. Az előleg a teljes szolgáltatás árból levonásra kerül. A fennmaradó összeget a kész munka átadása után köteles a vevő fizetni.