fbpx

2021 legmenőbb design trendjei!

Elhoztunk nektek a 2021-es évből néhány menő design trendet, amely arculat, illetve weboldal kialakításában nagyon jó választás lehet. Főképp weboldalakra fogunk fókuszálni, de bármilyen webes területen felhasználhatóak.

Az idei év vonulatai természetesen már 2020-ban is jelen voltak, de mostanra nyertek még nagyobb térhódítást, tavaly még a legtöbb helyen experimentális jelleggel alkalmazták őket.

Igyekeztünk olyanokat gyűjteni nektek, ahol a design nem megy a funkció rovására, így néhány szélsőséges ötletet mellőztünk.

 

Bemutatjuk azt a három trendet, ami szerintünk a legoptimálisabb választás hazai cégek számára, és arról is tájékoztatunk titeket, hogy melyiket milyen esetekben érdemes használni, és ki az, aki számára abszolút kerülendő.

 

Előszőr győződj meg róla, hogy melyik való neked:

 

1.Black and White

 

Nem mondunk el nagy titkot azzal, hogy ez fekete-fehér. Minden szín eltűnik a weboldalról, csupán a fekete és a fehér marad.

Abszolút művészi magabiztosságot, vér profizmust demonstrálhatunk vele.

Ennek alkalmazásához természetesen szükség van egy szakmabeli presztízsre, egy nagyon erős brand általi céltudatosságra, így kezdő vállalkozókat erősen óva intünk ettől.

 

Kinek ajánljuk? 

Leginkább alkotóknak és művészeknek, akik szeretnék látogatóikat egy érzelmekkel teli, elvont utazásba részesíteni. Akiknek már nem kell bemutatkozniuk, és prémium kategóriában mozognak. Például street photographer-ek, tetováló művészek. A többit a fantáziátokra bízzuk!

 

Weboldal készítés

Space Models by Rustam Musaev

 

 

2.Glassmorphism

 

Listánk legformabontóbb eleme az új glassmorphism, azaz üveg hatású weboldalak. Legfontosabb jellemzői a többrétegűség, a vibráns színátmenetes hátterek, melyek el vannak mosva, mintha egy üvegen keresztül néznénk őket. Sokszor a sarkak lekerekítésre kerülnek. Halvány keretek és világos árnyékok alkalmazása a design elemekre.

Tökéletes hierarchiát képeznek az elemek a definiált mélységnek köszönhetően. Ultra modern megjelenése miatt nagy cégek is előszeretettel alkalmazzák.

 

Főképpen applikáció designban használt, weboldalak esetében még viszonylag ritkának mondható. Startupoknak, innovatív, modern cégeknek ajánljuk.

Ez a design várhatóan hamarabb fog elavulni, mint a listán szereplő egyéb opciók, de mindenképpen rettentően mutatós, amíg tart a varázsa.

 

 

Weboldal készítés

by Rahul Kumar

 

3.Pasztell színek, illusztrációk

 

A pasztell színek használata egyik személyes kedvencünk, saját oldalunkat is többé-kevésbé e szerint építettük újra. Fiatalos, modern megjelenést kölcsönöz.

 

 

Weboldal készítés

Halo Lab- Dribbble.com

 

Az illusztrációk barátságos hangulatot sugallanak, ezek segítségével könnyen vizualizálhatjuk elképzeléseinket, és könnyedén megértethetjük ügyfeleinkkel a cégünk által nyújtott lehetőségeket.

 

Weboldal készítés

by speckyboy

 

Ezek együttese egy letisztult oldalon nyugtató hatást generál, nem terheli az olvasó szemét. Könnyed, de mégis esztétikus.

UX / UI (user experience és user interface), azaz felhasználói élmény és kezelőfelület szempontjából is kiváló.

 

Kifejezetten ajánljuk fiatalos, új márkáknak, cégeknek. Bemutató oldalakhoz és webshopokhoz is tökéletes. Szinte bármilyen árkategóriában megállja a helyét, akár olcsó terméket árulsz, akár prémium kategóriában tevékenykedsz.

 

Weboldal készítés

Daniel Tan

 

Reméljük elnyerte tetszésetek ez a rövid design bemutató, a jövőben készülni fogunk Nektek további design trend bemutatókkal.

 

Mi is nagy lelkesedéssel várjuk ügyfeleink rendelését ezekben a kategóriákban, hiszen továbbra is szeretnénk az aktuális webdesign élvonalában alkotni.

 

Ha szeretnél még többet olvasni a weboldalkészítésről és marketingről ne felejts el feliratkozni a hírlevünkre, ahol rengeteg meglepetéssel várunk!

 

-Apex Gold Marketing Solutions

 

 

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Neked ajánljuk:

mennyi ido alatt keszul el egy weboldal

Mennyi idő alatt készül el egy weboldal?

Biztos sokatoknak volt már rossz tapasztalata weboldalkészítőkkel kapcsolatban. Amikor nem lehet elérni a webdesignert vagy a programozót, pedig ti időben elküldtétek a szükséges anyagot, és

Ingyenes weboldal állapotfelmérés!

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és részesülj az Apex Club akciókból, ajánlatokból és INGYENES oktató anyagainkból!